Alien: Isolation ger oss bekanta ansikten

Vi vet sedan tidigare att Alien: Isolation kommer delvis vara baserad på Ridley Scotts briljanta klassiker från 1979. Nu kommer även ännu ett glädjande besked för alla Alien-fantaster där ute, många karaktärer vi såg i filmen kommer att göra en återkomst i spelet. Som om det inte vore nog med det så kommer även fem skådespelare från klassikern att ge sina nya animerande kopior sina röster. Dessvärre kommer dessa ansikten och röster enbart finnas tillgängliga för dig som köper bonusutgåvan av Alien: Isolation. Det är ännu oklart vad mer som ingår i bonusutgåvan men nu kan vi konstatera att två bonusbanor med dessa röster och skådespelare kommer finnas tillgängliga.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är den typen av spelare som älskar MMO och nästan allt från just Blizzard. Jag har spelat diverse spel genom åren men inget slår ett bra MMO. Jag är väldigt fotbollsintresserad så därför står FIFA-serien mig väldigt nära också.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.