Allt du vill veta om Super Smash Bros.

Under nattens Super Smash Bros. Direct avslöjade Nintendo mängder av detaljer om Super Smash Bros. till Wii U och Nintendo 3DS. Bland annat fick vi veta att Super Smash Bros. till Nintendo 3DS släpps redan under sommaren i år. Wii U-versionen är planerad att släppas under vintern i år.

 • Nintendo 3DS-versionen kommer att köras i 60 bilder per sekund, i stereoskopisk 3D.
 • ”Smash Run”: En exklusiv detalj med Nintendo 3DS-versionen är att den har ett spelläge kallat ”Smash Run”, där fyra spelare har fem minuter på sig att undersöka och ta sig igenom en speciell ”Smash Run”-bana. Det gäller för spelarna att hitta bra power-ups och utrustning samtidigt som de slåss mot olika klassiska fiender. För att spela detta flerspelarläge måste spelarna ha varsin Nintendo 3DS och spel.
 • Ny utmanare: Greninja, den slutliga utvecklingen av Froakie från Pokémon X och Pokémon Y, kommer vara en spelbar karaktär i Super Smash Bros. till både  Wii U och Nintendo 3DS.
 • Bekanta ansikten återvänder: Många av de klassiska karaktärerna från tidigare Super Smash Bros. återkommer i Super Smash Bros. till Wii U och Nintendo 3DS. En nyhet är att de kommer ha nya krafter och förmågor.
 • Zero Suit Samus: Ja, Samus med Zero Suit kommer vara en helt egen spelbar karaktär. Så bara att välja vilken Samus du vill spela med för Samus med den klassiska utrustningen är förstås också med! Zero Suit Samus kommer ha riktiga fina “jet boots”, vilket gör henne ännu mer kraftfull.
 • Sheik: Den här gången blir Sheik en helt spelbar karaktär både till Wii U- och Nintendo 3DS-versionen. Sheik har nya förmågor som Burst Grenade och Bouncing Fish.
 • Yoshi: Denna gången kommer Yoshi stå upprätt och vara en starkare karaktär än tidigare.
 • Charizard var med i Super Smash Bros. Brawl, men denna gången är Charizard en valbar karaktär.
 • Online: Både Wii U- och Nintendo 3DS-versionen kommer att erbjuda spellägen online. De som kör Wii U-versionen kommer kunna spela online mot andra som har Wii U-versionen. De som har 3DS-versionen kommer kunna spela mot andra som har Nintendo 3DS-versionen.
 • När du spelar mot andra, slumpmässigt utvalda spelare, så kommer det finnas två lägen tillgängliga, ”For Fun” och ”For Glory”. I ”For Glory” finns det inga plattformar att hoppa på eller föremål. Här är det bara ren ”fight” som gäller. I ”For Fun” väljs banorna ut slumpmässigt och alla föremål och power-ups är tillgängliga.
 • När du spelar med vänner kan ni välja regler, banor och föremål precis som ni vill.
 • Olika banor på Wii U- och Nintendo 3DS-versionen: Medan de spelbara karaktärerna kommer vara samma i båda versionerna av spelet kommer banorna skilja sig åt en del. Banorna i Wii U-versionen är i första hand baserade på spel som tidigare släppts till stationära spelkonsoler, medan Nintendo 3DS-versionens banor är inspirerad av spel som tidigare släppts till bärbara spelkonsoler.
 • Bossar, som till exempel Yellow Devil från Wily Castle kommer att dyka upp på olika banor. När en boss dyker upp kommer du behöva kämpa både mot bossen och de andra spelarna. Bossen kan användas strategiskt för att skada de andra spelarna, se till att utnyttja situationen på bästa sätt!
 • Nästan alla banor i spelet kommer ha en ”Final Destination form”.
 • Föremål, Assist Trophies och Poké Balls kommer tillbaka i Super Smash Bros. till Wii U och Nintendo 3DS. En nyhet är Master Balls, som är speciella Poké Balls som innehåller Legendariska Pokémon som Arceus och Xerneas.
 • Det kommer finnas saker som länkar Super Smash Bros. till Wii U och Nintendo 3DS till varandra, men detaljer om det kommer avslöjas längre fram.
 • En nyhet är att du kommer kunna ändra på karaktärernas attacker när du spelar lokalt eller mot vänner online: Mer information om detta kommer avslöjas längre fram.
0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.