Alphavecka i Bannermen!

Efter två framgångsrika helger där multiplayer har testats är det nu dags för nya tester. Pathos Interactive, studion bakom RTS-spelet Bannermen, har meddelat att de har nya tester på horisonten. Indiespelet drog in mer än tusen spelare under deras senaste helgtest och flera streamare visade upp spelet på sina kanaler, bl.a. Artosis och Nakamura.

Denna gång kommer sessionerna hållas väldigt nära inpå varandra, med tvåveckors intervaller. Sessionerna kommer äga rum den 29-30 september, 13-14 oktober, samt 27-28 oktober. Mellan sessionerna, baserat på feedback från testarna, kommer utvecklarna justera balanser och göra förbättringar till gameplay,

”Vårt mäl med dessa sessioner är att testa nya saker och möjligheter i spelet. Vi vill kunna skapa en rolig och omspelningsvänlig multiplayer gameplay.” säger en av grundarna, Accel Sjöström. ”Och det finns en hel del saker vi har lagt till. Ett nytt hjältesystem med tre spelbara hjältar har lagts till, nya enheter och strukturer, uppdaterad pathfinding och mycket mer.”

För att delta i alphasessionerna kan ni hoppa på Bannermens discordkanal och be om en Steamnyckel där. Det är helt gratis och är gjort på en grisblink! Om du redan har en nyckel till alphan behöver du inte be om en ny. Den nyckel som delas ut är giltig under hela alpha- och betaperioden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.