Anthem uppdatering 1.0.4 är live, loot och buffar

Kosmetisk loot, mer loot överlag och en lång lista av buffar och buggfixar.

Efter ett serviceuppehåll på cirka 3 timmar har Anthem vaknat till liv med nya funktioner och justeringar. Uppdatering 1.0.4 är månades stora och introducerar spelare för en ny aktivitet för Anthems endgame, möjligheten att få kosmetiska belöningar genom gameplay och en svit av buffar och buggfixar.

Läs den fullständiga noteringslistan här.

Det nya modet

1.0.4 introducerar Elysian caches, kistor i slutet av strongholds som belönar spelare med 67 unika kosmetiska föremål (vinyler, victory poses, emotes och arrivals) samt craftingmaterial. Inga dubbletter erhålls och den som öppnar en kista delar också med sig av innehållet till de andra i gruppen.

Nycklar till kistorna erhålls genom att göra daily challanges.

Legendariska möjligheter

Nytt är också möjligheten att ta sig an Legendary missions, repriser av storyuppdrag som skruvats upp i svårighetsgrad. Dessa har kistor i slutet som likt de buffade strongholdkistorna ska ge chans till mer och bättre loot. Dessutom möter du under uppdraget så kallade apex-fiender, monster som fungerar som minibossar, och dessa ger också chans till bättre loot.

Legendary missions roterar dagligen. Det finns till att börja med sex stycken, men antalet och rotationen är något som kan ändras baserat på initial feedback. Det går att spela om uppdragen oändligt utan att chanserna till loot förändras.

Uppdatering 1.0.4 är ungefär 2,5 GB stor.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.