Anthem konsolkrascher åtgärdade i nästa uppdatering

Nästa uppdatering till Anthem, planerad för den 12 mars, ska fixa hårdvarukrascherna på konsoler, plus en mängd kvalitetsförbättringar.

Under gårdagens stream avhandlade Ben Irving, lead producer på Anthem, höjdpunkterna av förbättringarna som kommer med nästa patch den 12 mars. De började sändningen med att adressera krascherna på Playstation 4 som ska vara åtgärdade till nästa vecka. Ben Irving var tydlig med att de förmodligen inte hittat och löst alla buggar som berör stabilitet, men att majoriteten av krascherna ska vara lösta.

Att dö i Anthem är ett gissel. Att återuppliva sig själv är en första kortsiktig lösning.

Utöver en generellt stabilare spelklient har BioWare löst loot-frågan i vilket utrustning med mycket låg kvalitet droppar i de högsta svårighetsgraderna. Efter nästa patch ska vi inte lägre se vit eller grön utrustning i Grandmaster 1, 2 och 3. Ben Irving bekräftade även kritiken kring att de högre svårighetsgraderna inte känns belönande, men vill först se effekterna av de nya lootändringarna innan de går in och justerar droppchanserna ytterligare.

Till Quick Play har de löst många instanser där uppdrag och strongholds låser sig och försätter matchade spelare i en loop av buggade uppdrag. De har även tagit bort majoriteten av respawnrestriktioner i Anthem vilket gör att besegrade spelare själva kan återuppliva sig efter en väntetid på 30 sekunder. Här bekräftade BioWare även att de arbetar på en lösning till vad besegrade spelare ska ha tillgång till medan de väntar på en återupplivning. Dessvärre har de inte någon tidsram för sådan implementering.

För alla detaljer kan du se hela sändningen på Anthems youtubekanal.

Nästa patch till Anthem beräknas släppas den 12 mars.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.