BioWare visar mer av Anthem

Under EA Play visade Bioware upp mer av sitt kommande storspel Anthem.

Anthem är ett co-op spel där upp till fyra spelare kan bege sig ut för att utforska en främmande värld och bekämpa fiender i en farlig och mystisk värld fylld med unika karaktärer och ta del av vad som beskrivs som en ”klassisk BioWare-berättelse”. Samtidigt kommer spelare kunna skapa sin egen unika resa genom spelet och på så vis kommer ingen genomspelning vara den andra lik. Varje spelare kommer att kunna använda sig av en Javelin exosuit (typ en form av robotrustning) och olika former av vapen och förmågor för att utforska världen och farliga omgivningar.

Vi fick även ett släppdatum. Den 22:a Februari 2019 är det dags att kliva in i din exosuit och hoppa in i BioWares nya värld!

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.