Anthems första kvalitetspatch överraskar med tidig ankomst – men reddit brinner ändå

I går blev många Anthemspelare överraskade att se den stora kvalitetspatchen landade tidigare än förväntat. Men glädjen förvandlades fort till frustration.
Colossus blev buffad i patch 1.0.3.

Natten till fredag meddelade BioWare att patch 1.0.3, den med alla efterlängtade stabilitets- och kvalitetsförbättringar, skulle rulla ut redan den 9 mars. Patchen var tidigare planerad för den 12 mars. I samband med utannonseringen publicerade de även en lista på patchens innehåll, men vad spelare inte förväntade sig var hur brända de skulle bli igen.

Du kan läsa den fullständiga patchen här.

Vad spelare först upptäckte var hur deras power kraftigt ökat till följd av de nya balanseringarna. Möjligheten till att återuppliva sig själv och starta uppdrag var som helst i Tarsis var uppskattade förbättringar. Men det var looten som verkligen överraskade – helt plötsligt fick de massor av det. Men kort därefter drog BioWare tillbaka godispåsen från spelare och förargade alla. Ändringarna på många föremål gjorda bakom ryggen på spelare gjorde inte saken bättre heller.

Tyvärr verkar det även som att patchen skapat nya problem för vissa spelare, eller inte riktigt löst de problemen de skulle lösa för andra. Många rapporterar till och med att det är värre nu än innan.

BioWare uppmanar alla spelare som upplever problem med Anthem att kontakta @EAHelp.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.