Snart kan du streama Overwatch direkt på Facebook

Funkar även med andra Blizzard-spel

Blizzard har nyligen introducerat tjänsten Blizzard Streaming i som låter spelare livestreama sina äventyr direkt till Facebook. Blizzard Streaming är ett samarbete mellan de två bolagen och går att aktivera direkt genom ett enda klick. Tjänsten är i dagsläget tillgänglig i Amerika, Sydostasien, Australien och Nya Zeeland. Vi övriga får vänta ett lite tag till.

När Blizzard Streaming lanseras i Europa så kommer du att behöva uppdatera din Battle.net-klient. En ny knapp kommer då att dyka upp i det övre, högra hörnet föreställande en kamera. Är ditt battle.net-konto länkat till Facebook så är det bara att klicka på knappen för att livestreama dina spel.

Overwatch är i dagsläget det sjätte mest streamade spelet i världen, men Blizzard har inte varit nöjda med hur streamingtjänsten Twitch har hanterat sitt community. Detta blev väldigt tydligt under en Heartsone-turnering där rasistiska kommentarer fyllde kommentarfälten under spelets gång. Blizzard hoppas att kunna få bättre översyn genom Blizzard Streaming .

Spel som kommer att gå att streama inkluderar Overwatch, Hearthstone, World of Warcraft, Heroes of the Storm, Diablo 3, och StarCraft 2.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.