Mer information

Apokalypsen drar sig närmre med Fury i spetsen

Det låter kanske som en löpsedel från Aftonbladet, men vi talar om den senaste titeln från THQ Nordic och Gunfire Games och den tredje delen i Darksiders.

Vår tredje ryttare – eller ska vi säga ryttarinna – är Fury och hon påbörjar sin jakt på de sju dödssynderna i Darksiders III 27 november.

Förra månaden hade vi Halloween, nästa månad får vi julafton och nyår, men vad den här månaden då? Apokalypsen!

Kanske inte så lätt att sälja in världens undergång (inte utan tillhörande godis och tingeltangel i samtliga butiker) men det är precis vad THQ Nordic har gjort. Och jag tror att en del av oss är ganska förväntansfulla på den. Om tio dagar kommer Darksiders III ut i butikerna. Då får vi följa Fury och slåss med henne mot de sju dödssynderna som fritagits ur sina fängelser.

Undergången är nära – förbeställ nu!

Darksiders III finns att förbeställa för de som vill säkra en exemplar på releasedagen. Med en story som fortsatt sömlöst från spel till spel kan vi förvänta oss nästa kapitel i sagan. Trogna spelare av serien har väntat i mer än sex år på en uppföljare och nu är det äntligen dags. Och vi lovas gott om belöningar.

Spelare kommer få återvänta till en härjad planet i den tredje delen i hack’n’slash-äventyret som utmärkt sig på spelkartan. Vi får ta rollen som Fury då hon slåss mot de sju dödssynderna och allt som himmel och helvete kan kasta på henne. The Charred Council kallar på henne för att göra en upprensning i de två tidigarenämnda regionerna för att återställa en balans mellan ont och gott.

På sin väg kommer hon även försöka bevisa att hon är den bäste av de fyra ryttarna. Fury är en magiker och hennes form kommer utvecklas genom spelet. Detta innefattar även hennes vapen. Precis som tidigare delar får vi en relativt öppen värld att utforska. En värld dränkt i efterdyningarna av krig och konflikt, som låtit naturen återta civilisation byggd för hand.

Fury kommer resa fram och tillbaka genom olika biomer, slåss mot övernaturliga varelser och låsa upp pussel på sin väg. Följ henne på sin resa genom Darksiders III den 27 november.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.