Mer information

Ny video på Darksiders III

Det har varit som en berg- och dalbana att vara en fan av Darksiders. Men nu börjar vi se ljuset i tunneln.

Ingen hoppade nog högre av glädje än jag när vi tidigare i år fick veta att Darksiders III faktiskt skulle få se dagens ljus. Efter nedlagda studios och andra problem så var hoppet ganska litet för att vi skulle få den utlovade uppföljaren. Men nu har utvecklarna lyft bladet från munnen i form av en ny gameplay-trailer. Spelet ska, om allt går enligt planerna, släppas 2018. Tills dess får vi njuta lite extra av denna lilla filmsnutt.

En bild säger mer än tusen ord

I klippet får vi se vår nya protagonist Fury i The Hollow. Kontrollerna ser fantastiska ut såväl som fienderna. Spelet ska utspela sig parallellt med de tidigare installationerna.

Kommer du också vara på jakt efter de sju dödliga synderna nästa år? Berätta för oss här nedanför.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.