I april åker vi till finkan igen – Destiny och Prison of Elders blir uppdaterade

Missade du onsdagens livesändning från Bungie går det nu att se reprisen. I sändningen presenterade DeeJ och kompani de nya aktiviteterna spelare får tillgång till den 12 april när uppdateringen implementeras – som är gratis för alla med The Taken King.

Bland annat kommer den maximala nivån stiga till 335 light, Prison of Elders får en level 41 variant med en avdelning för Taken-fångar och ett uppdrag som leder till den nya striken Blighted Chalice där bossen Malok gömmer sig. Dessutom tillkommer en ny form av utmaning kallat Challange of Elders som förser spelare med en boss rush mode som har en rotation på 18 veckor! Flera nya modifikationer tillkommer i Challange of Elders som ska göra bossarna i fängelset intressanta igen.

Nästa vecka, onsdag kl 19:00, på Bungies twitchkanal presenteras de nya skatterna spelare kommer att jaga för att stiga till 335. Missa inte det!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.