Säkerställ din legend i Destiny med Moments of Triumph år 2

Sommaren markerar slutet på Destinys andra år och den sista innehållstorkan innan Destiny: Rise of Iron släpps. Precis som förra året bjuds alla spelare med på en inskrivning av bedrifter för att kunna skryta med sitt engagemang i Destiny. Moments of Triumph återvänder i år, mer raffinerat och med fler belöningar att pryda sig själv och sin avatar med.

Alla spelare kan nu hämta ett protokoll från brevbäraren i tornet. De spelare som i förhand redan lyckats med bedrifterna behöver bara lösa in belöningarna, två emblem och två shaders. Spelare som legat på latsidan kan behöva kavla upp ärmarna och ge sig ut på lite äventyr innan de kan inkassera sitt swag.

Bedrifterna är som följer:

  • A Blade Reborn – avsluta en exotisk quest för ett av svärden.
  • The Sword Logic – besegra Oxyx i King’s Fall på svårigheten hard.
  • The Play’s the Thing – avsluta kampanjuppdragen, inklusive Regicide.
  • This is Amazing – avklara alla Crucibleuppdrag.
  • Eris Morne’s Revenge – samla alla 50 Calcified Fragment.
  • Return to the Reef – avsluta apriluppdragen At the Gates och Return to the Prison.
  • Challange of the Elders – avklara ett Elder Sigil poängkort.
  • The Third Element – utrusta dig med en av de nya subklasserna, fullt uppgraderad.

Utan en kod från avslutat triumfprotokoll kostar tröjan 777,772 dollar.

Vissa av bedrifterna kan ta tid att avsluta, men oroa dig inte, alla spelare har fram till releasen av Rise of Iron att avklara alla åtta bedrifter.

När du klarat alla utmaningar och fyllt hela protokollet erhåller du en kod till Bungies onlinebutik och en särskild t-shirt som firar denna kampanj. T-shirten kan beställas med sin egna unika gamertag, för extra skryträttigheter. Observera att sista orderdatum för tröjan är 4 oktober. Ett annat incitament att köpa tröjan och annat fint är att allt överskott från intäkterna går till Bungie Foundation och deras välgörenhetsändamål. Så shoppa loss och bli en riktig guardian.

Dessutom erhåller varje köp i webbutiken en kod för en unik jubileumsemblem, men bara fram till den 13 juli.

Samla dina vänner och ha det så kul med era triumfer! Jag har bara Crucibleuppdragen kvar innan jag kan beställa min personliga t-shirt. Vad har ni kvar?

Destiny: Rise of Iron släpps den 20 september till enbart Playstation 4 och Xbox One. Den här kampanjen varar fram till releasen.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.