Destinys beta är över – i september väntar ödet

Förra veckan satt jag större delen av min lediga tid framför teven med en kontroll i händerna. Om det var någon som faktiskt missade det, var det då som Bungie öppnade dörrarna till Destinybetan för fans som förhandsbokat. Varje förhandsbokning gav tre koder för att så många som möjligt skulle få chansen att testa på det detta storspel som släpps i september. Vi på redaktionen fick till och med flera betakoder över som vi gav bort till hängivna läsare. Destiny var dessutom öppen för alla att testa på i helgen som var.

Det här är inte någon ingående redovisning över hur spelet var, den rapporten kommer nästa vecka. Se det här som en liten aptitretare inför releasen i slutet av sommaren. Det skall däremot sägas att Destiny är otroligt stabilt. Inte någon gång under alla mina år som betatestare har jag varit med om en så smidig och tillförlitlig beta. Inga crasher, inga frånkopplingar, inga buggar, inga oväntade underhåll, ingenting! Bara ren action. Action som jag bara längtar tillbaka till!

Destiny släpps den 9 september till Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och One.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.