Är kommande Sonic Superstars årets banger?

Den 17 oktober släpps Sonic Superstars, ett mycket lovande 2,5D-spel stöpt i samma form som gett serien flera fullträffar genom åren. För att påminna oss om detta och drämma på hajpfaktorn bjuder nu SEGA upp till dans. Eller, jag dansar i varje fall, för den här låten för Pinball Carnival Act 1 är en definitiv banger. Spåret är komponerat av Rintaro Soma, som annars har ett rätt kort CV (Virtual Fighter, Sangokushi Taisen och Sonic Frontiers, främst). Är resterande soundtrack hälften så mycket tunggung kan vi bara konstatera att det är sjyst av SEGA att leverera ett helt spel som bonus till ett så skönt musikalbum.

Sonic Superstars släpps till PlayStation 4–5, Xbos One/Series X|S, Nintendo Switch samt PC (Steam, Epic). Konsolerna får även en fysisk utgåva.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.