Rytm-spelet Soundfall kommer till Nintendo Switch!

Jag är tondöv och vet redan nu att jag kommer suga på spelet...
Artwork för spelet Soundfall

Nån gång igår dök det upp en trailer för den rytm-baserade shootern Soundfall på Nintendos officiella Youtube-kanal. Spelet utvecklas av Drastic Games som består av spelutvecklare som har tidigare arbetat för Epic Games. Utgivaren för allt det här är Noodle Cake. De ger ut många spel och du kan hitta fler här.

Toksnygg trailer anser jag. Vad anser ni?

Soundfall är en dungeon crawler som kombinerar looter-shooter action med musik och rytm. Ju bättre man är på att tajma sina handlingar med soundtrackets rytm, ju starkare blir man!

På egen hand eller i en grupp på upp till fyra spelare beger man sig ut på skjutaräventyr för att rädda världen Symphonia (ej relaterad till Tales of Symphonia, även om det spelet också är awesome). Man väljer en av fem karaktärer som sitt alter-ego. Bland hjältarna hittar vi Melody, Jaxon, Lydia, Brite, och Ky!

Eftersom spelet har loot också ska det gå att kombinera sin load-out i nästan oändliga kombinationer med över 500 utrustningsbitar.

Pang pang pang PANG! Pang pang pang PANG! Untz untz untz!

Spelet kommer också att dyka upp på Steam (det går att wishlista det redan nu!) och Epic Games Store. Spelar man på PC har man dessutom möjlighet att importera sin egen musik in i spelet och spelet kommer spelas efter de importerade låtarna. Gillar man sin egen musik kan det därför vara med fördel att ha spelet på PC. Här på Varvat gillar vi musik också och du kan läsa flera åsikter från Daniel, Nakadai och Robert i bloggen Soundtracksöndag.

Soundfall förväntas att komma nån gång under våren 2022.

Fienderna heter Discordians. Är det för de är på Discord hela tiden?
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.