Sonic rullar in på allvar i Legos värld i augusti

SEGA och LEGO avslöjar nu två spännande nyheter: klassiska scener från Sonic-universumet i LEGO-form, samt nytt LEGO-innehåll i det kommande spelet Sonic Superstars, en tillbakagång till rötterna för Sonic the Hedgehog i form av ett klassiskt plattformsspel.

De två tillkännagivandena gjordes live som en del av den årliga Sonic Central livestream för att fira den blå igelkottens födelsedag. LEGO-fans kan snart säga hej till byggsatsen Sonic vs. Dr. Eggmans Death Egg Robot som inkluderar den ondskefulle Dr. Eggman och Sonic i hans Speed Sphere.

I denna nya byggsats med 615 delar har Dr. Eggman en mech med en avtagbar kapsel som innehåller de små och bedårande djuren som fångats av Dr. Eggman och används för att ge kraft till hans dräkt. Tillsammans med sin assistent Cubot kommer Dr. Eggman att möta Sonic i en uppgörelse. Byggsatsen kommer att vara en del av den nya LEGO Sonic-produktserien och finns tillgänglig hos auktoriserade återförsäljare från och med augusti 2023.

En annan nyhet som tillkännagavs som en del av Sonic Central var ett nytt LEGO expansionspack för det kommande spelet Sonic Superstars. Dessutom kommer fansen att ha möjlighet att få gratis LEGO Sonic & Eggman-skinn.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.