Årets mest nöd-vändiga spel kommer nästa vecka

Du har väl inte missat Men’s Room Mayhem? Spelet där du är en städare i ett ”men’s room”. Ja. Vid en offentlig toalett. Det släpps i alla fall nästa vecka, skriver Joystiq.

Phil Gaskell, från Ripstone som släpper spelet, beskriver det som ”Flight Control möter Carry on at Your Convenience”. Du ska alltså leda nödiga människor till toaletter. Han fortsätter med sin, förvånansvärt entusiastiska, beskrivning av spelet.

”I Men’s Room Mayhem är du anlitad som städare i din egna kaotiska herrtoalett. Du är ansvarig för att leda gäster, hålla allt skinande rent och styra gäster undan från trubbel! Du måste få dina gäster säkert till urinoarerna och båsen i tid – annars blir det en del olyckor för dig att städa upp.”

Men jag har sparat det bästa till sist. Men’s Room Mayhem släpps till PS Vita. Förstår du vad det betyder? Du kommer att kunna spela under tiden som du själv… eh… uträttar dina behov.

Hade jag velat vara rolig hade jag spunnit vidare på ordvitsar i stil med rubriken. Men: Vi sjunker inte så lågt. Inte i kväll. Det är inte nöd-vändigt.

Aj då.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.