Final Fantasy III nu tillgängligt på Playstation Store

Final Fantasy-spelen har släppts i alla former på alla möjliga plattformar. Framförallt Final Fantasy I-III har tidigare släppts till såväl stationära konsoler som handhållna och mobiltelefoner, men nu har den tredje installationen, Final Fantasy III, äntligen slagit rot i Playstation Store. För de som inte är bekanta med serien kanske detta kan vara en nick till att ge det en chans, då denna version är den remake som har kastat ut sin NES-grafik i fönstret och istället fått slående 3D-grafik med orkestermusik och CGI-videos.

Spelet kretsar kring the ”Warriors of Light”, Luneth, Arc, Refia och Ingus som tillsammans finner en mystisk kristall som de får magiska krafter av. Därefter måste de besegra den ondska som hotar världen och rädda den flygande kontinent som de lever på. Strider är som vanligt klassiskt turbaserade med allt från magier till specialattacker och liknande. Spelet skall gå att ladda ned både för PS3 och PSP till ett pris av 135:-.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.