Armored Core: Verdict Day till PS3 och Xbox 360

Namco Bandai Games Europe meddelade idag att man kommer att få Armored Core: Verdict Day till PlayStation 3 och Xbox 360 till Europa, Mellanöstern, Afrika och Australasien i höst.
Det är kaos i världen. Viktiga naturresurser som behövs för att överleva kämpas över hela världen med dödliga Armored Core Mechs. Ett starkt avtryckarfinger, anpassning och strategiskt lagarbete kommer vara allt som står mellan överlevnad och fullständig förintelse.
 
De välkända japanska spelutvecklarna FromSoftware återgår till sin hardcore mech-action serie Armored Core: Verdict Day. Led en skvadron av avancerade Armored Core Mech i en dystopisk framtid härjad av krig. Spelarna kommer att bilda patruller på upp till 20 medlemmar och värva delas upp i fraktioner som strider om kontrollen över territorier i flerspelarläget. Nya spelfunktioner kommer att tilläggas i Armored Core: Verdict Day för att säkerställa att spelare som väljer att spela ensam kommer att kunna skapa och rekrytera en grupp av AI-kontrollerade Mechs och njuta av co-op och flerspelarlägen när det nya matchmaking-systemet ser till att spelarna alltid kommer att hitta strider på ett ögonblick.
 
Armored Core: Verdict Day ger fans av Armored Core V möjligheten att föra över sina sparfiler och uppleva helt nya material med sin anpassade Armored Core från föregående titel. Spelare kommer att kunna ytterligare anpassa sina Armored Core Mechs med nya delar från vapen, rustningar, sköldar och boosters. De nya robusta anpassningsmöjligheter hjälper spelarna synkronisera sina mech loadouts med lagkamrater för att skapa maximal förstörelse på slagfältet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.