The Sims 3 Aurora Skies är nu tillgängligt!

Igår släpptes The Sims 3 Aurora Skies, den senaste digitala världen från The Sims Store. I den här nya världen kan spelarna bege sig till en nordlig region och uppleva stora vidder och det allra bästa inom miljövänligt boende. Forskar-simmar kan flytta till den här världen för att arbeta eftersom Aurora Skies innehåller ”Cure-All-Collective” forskarbyggnaden – en plats för innovativa gröna teknologier. Andra simmar kanske bara kommer för att slappna av och finna ro bland de majestätiska vattenfallen, den flerfärgade himlen, de varma sjöarna och de färgglada luftballongerna. Luftballongerna är nya premium-objekt som låter simmarna se världen lite från ovan. De är även fullt anpassningsbara och perfekta för Sim-par som vill uppleva det ultimata romantiska äventyret. Det ryktas dessutom att dessa luftballonger är den största bidragande orsaken till att det fötts så många sims-barn den sista tiden.

Därför är det tur att The Sims 3 Aurora Skies finns i en Gold Edition-version som erbjuder den nya lokalen ”Tiny Prodigies Early Learning Center” – en perfekt plats för simmarna att ta med sina bebisar och barn till. ”Tiny Prodigies Early Learning Center” består av tre våningar med generösa utrymmen där det finns något att göra för alla simmar. Det finns en läshörna, en lekplats, en inomhuspool, ett konstrum och till och med ett loungeområde för vuxna simmar som vill slappna av medan deras små lär sig nya saker.

Så ni Sims-älskare där ute kommer nog att få mycket roligt med denna expansionen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.