Arnold och Milla krigar tillsammans i World of Tanks

I december kommer Hollywoodnamnen Milla och Arnold guida spelare i uppdrag genom hela World of Tanks-franchisens Holiday-Ops-kampanj

För första gången någonsin ser vi Arnold Schwarzenegger och Milla Jovovich tillsammans på skärmen. I december kommer Hollywoodstjärnorna guida spelare i Holiday-Ops över hela World of Tanks-franchisen på PC, mobil och konsol.

– Jag har spelat hjälten i filmer baserade på spel, men detta är första gången jag, som mig själv, har varit med i ett riktigt spel och jag är redo för lite action, säger Milla Jovovich. En annan sak som är första gången är att spela huvudroll tillsammans med legenden Arnold Schwarzenegger.

Arnold säger i ett pressmeddelande från Wargaming:

– Förra året hade jag en otrolig upplevelse med World of Tanks och när de frågade om jag ville komma tillbaka så var mitt svar omedelbart ’I’ll be back’. Jag är hedrad att få spela huvudrollen tillsammans med fantastiska Milla Jovovich i vårt första samarbete.

Spelare kommer först möta filmstjärneduon i garaget där de kommer dela ut uppgifter och utmaningar. När spelare klarat av dem så kommer de få utseendeelement inspirerare av Arnie och Milla. Milla och Arnolds röster går att höra i World of Tanks på PC och konsol.

Jul- och nyårsfirandet börjar den 1 december och pågår till 9 januari 2023. Varje version av spelet har olika datum och olika överraskningar som är anpassade för respektive plattform och spelsätt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.