Mario Kart 8 Booster våg #3 kommer den 7 december

Den tredje vågen av nya banor till Mario Kart 8 Deluxe kommer den 7 december. Det handlar om två kupper om vardera fyra banor, alltså totalt åtta nya tracks, som traditionen bjuder. De har fått namnen Rock Cup och Moon Cup.

Rock Cup innehåller London Loop (Tour), Boo Lake (GBA), Alpine Pass (3DS) och Maple Treeway (Wii). Moon Cup består av Berlin Byways (Tour), Peach Gardens (DS), Merry Mountain (Tour) samt Rainbow Road (3DS).

Maple Treeway och Peach Gardens är inga förvånande tillskott, och visst är 3DS-upplagan av Rainbow Road ett kul instick. Snart kommer vi kunna spela varenda variant av Rainbow Road i ett och samma spel(!). Som vanligt är det banorna från Mario Kart Tour som är frågetecknen. Förhoppningsvis är de inte fullt så platta som sina förlagor. Vi får väl se om två veckor!

Efter det här är vi alltså halvvägs genom de sex vågorna. Återstoden kommer inom 2023 om tidsramen följs. Som vanligt ingår hela Booster-paketet om de är en Nintendo Switch Online + Expansion Pack-prenumerant. I annat fall är det i eShopen du köper ett Booster Course Pass.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.