Mer information

Sverige ger sig in i striden i World of Tanks

Om du tror att du kan alla trick och pro strats med alla fordon i World of Tanks – bered dig på att tas ned på jorden.
I den senaste uppdateringen (9.17) kommer spelare få ta kontroll över ett gäng svenska pansarvagnar. Den första gruppen kommer ge tillgång till ett antal tank destroyers; den andra gruppen kommer med en blandning av lätt, medium och tung eldkraft.

Svenska tank destroyers kanske verkar rätt konventionella till en början men allt förändras när du når högre tiers. Signumet för dessa fordon håller en låg profil. men är ibland bäst i sin klass. Detta låter dem ta ovanliga, men potentiellt matchvinnande positioner. Kasta in ett dugligt eldunderstöd och eldkraft så har du några skrämmande krypskyttar att ta del av.

När du når tier åtta öppnar saker upp. Tillsammans med den kända UDES 03 och and Strv 103B kommer även två nya spellägen, Siege and Travel. Travel är till för när du behöver trycka gasen i botten och säkra din position för en snabb evakuering. Siege drar ned på farten avsevärt, men kompenserar med ett fokus på mycket skada. Deras snabba kanoner, starka genomslagskraft och träffsäkerhet kan vända en strid omedelbart.

“Med originaldesignen och unik gameplay som de svenska fordonen medför var en fröjd att utveckla och kasta ut på slagfältet,” säger Thaine Lyman, Product Director. “Sveriges innovativa tekniska lösningar tillför mycket till spelet, och medan Siege och Travel kommer ta lite tid att vänja sig vid kommer de som bemästrar dem bli en styrka att räkna med i strid.”

Den blandade förgreningen med svenska fordon består av tio stycken lätta, medium och tunga pansarvagnar. I toppen av trädet hittar du tier tio – Kranvagn, en tung tank som kan vara omständig till en början men en fröjd att kontrollera. Kranvagn hamnar i samma liga som AMX 50B och T57.
Med över ett dussin fordon att upptäcka kommer du ha en del att fördriva tiden med under julsäsongen.

För mer information, besök den officiella hemsidan.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.