Ashly Burch återvänder till Life is Strange

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=19z8RzlatS4

Det är inte långt kvar tills den sista delen av Life is Strange: Before the Storm släpps, men misströsta ej! Tidigt nästa år kommer ett bonusavsnitt!

Bonusavsnittet heter ”Farewell” och kommer att handla om en ung Max och en ung Chloe i en lugnare tid, innan tidsresor, mordgåtor och tunga känslor. Detta kommer med stor sannorlikhet att vara sista gången vi kommer att få se Max och Chloe tillsammans, men mitt i dessa lite sorgliga nyheter avslöjas det också att både Hannah Telle och Ashly Burch kommer att reprisera sina roller från Life is Strange.

Det är kanske inte en större överaskning att Hannah Telle kommer tillbaka, men Ashly Burch lämnade rollen som Chloe innan Life is Strange: Before The Storm på grund av andra åtaganden. Rhianna DeVries, som spelar Chloe i Life is Strange:Before the Storm, kommer fortfarande att vara involverad och kommer att vara med att skapa motion capture för Chloe i ”Farewell”.

Är ni taggade på det sista avsnittet av Life is Strange: Before the Storm? Ser ni fram mot att möta Chloe och Max en sista gång?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.