Möt människorna bakom Life is Strange: Before the Storm

Möt Deck Nine Games, ett gäng passionerade spelutvecklare som arbetar på Life is Strange: Before the Storm.

Utgivaren Square Enix har presenterat nästa del i den kritikerrosade spelserien Life is Strange. Till många fans glädje slank en trailer för det nya spelet Life is Strange: Before the Storm ut under Microsofts presskonferens på E3 i Los Angeles. Det tredelade episodspelet där Chloe Price agerar huvudrollen släpps den 31 augusti i år till Playstation 4, Xbox One och PC.

Precis som i Life is Strange utspelar sig Before the Storm i den sömniga västkuststaden Arcadia Bay, tre år innan händelserna i originalspelet. Chloe är 16 år, och som vi vet från Life is Strange, lider hon från en familjetragedi och blir en rebell. Hon finner den osannolika vänskapen i Rachel Amber, skolans populäraste tjej, och tillsammans övervinner de sina inre demoner.

Life is Strange: Before the Storm är en av Square Enix viktigare releaser i år. Spelet sattes i produktion som ett direkt svar till fans vilja att återvända till Arcadia Bay och träffa karaktärerna de blev förtjusta i. Många personer identifierar sig med särskilda personer och ögonblick som på ett meningsfullt sätt påverkade deras liv. Life is Strange: Before the Storm handlar om de ögonblicken.
– Lee Singleton, Head of Studio på Square Enix London Studios

Medan det första spelet skapades av Dontnod Entertainment i Paris, utvecklas Before the Storm av Deck Nine Games i Denver.

Before the Storm verkar använda sig av samma musikstil som originalet. Vemodig pop.

Det ursprungliga Life is Strange lyfte fram en ny nivå av djup och verkliga känslor i berättande äventyrsspel och många håller en speciell plats i sina hjärtan för det. Även vi. Det är ett privilegium att arbeta på nästa spel i serien och det är vår chans att göra spelet rättvisa och bevisa kvaliteten i vårat egna utvecklingsverktyg StoryForge.
– Jeff Litchford, Vice President på Deck Nine Studios

Den första episoden av Life is Strange: Before the Storm släpps den 31 augusti till Playstation 4, Xbox One och PC.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.