Assassin´s Creed Origins får datum för DLC

Har du inte fått nog av Assassin´s Creed Origins är det goda nyheter som kommer din väg idag! Ubisoft har precis utannonserat släpptdatum och detaljer om de två första DLC:erna som är på väg till den senaste installationen om mustiga män (och ibland kvinnor) i coola huvtröjor.

Det första går vid namnet The Hidden Ones och är tungt storydrivet. Du kommer få se hur det har gått för The Brotherhood då historien börjar fyra år efter händelserna i Origins. Du kommer dessutom kunna uppgradera din karaktär ytterligare då taket för karaktärsnivån höjs till 45. Det tillkommer även en hel del nya föremål som du kan lägga dina vantar på samt att det kommer nya riddjur och annat lull-lull! The Hidden Ones följer med i season pass och kan också köpas för cirka 100 riksdaler när det väl kommer ut den 23 januari!

Det andra går vid namnet The Curse of the Pharaohs och erbjuder en unik story till dig som spelare. Du kommer utforska runt Thebe då det har kommit rykten om en förbannelse som väcker gamla faraorer till liv. Dessa rugguglor skall givas på moppo och det är upp till dig att ta reda vad som händer och hur du bäst piskar ner dem i sanden igen. Karaktärsnivån höjs givetvis igen, denna gång till 55 och det tillkommer ytterligare förmål och annat gott för dig som spelare! Den 6 mars är det som ska markeras om det låter lockande för dig! DLC.n är givetvis med i season pass och kommer gå loss på ungefär 200 bananer (kronor) när det släpps för övriga dödliga.

Utöver dessa två så släpper Ubisoft även ett så kallat Discovery Tour-läge, där fokus ligger på att ge historisk korrekt fakta om Egypten. Detta för att ge mer interaktivitet i exempelvis skolklasser och då erbjuda läromaterial som barn och unga kan känna igen och relatera till. Toppen tycker jag! Discovery Tour kommer vara gratis för alla som äger Assassin´s Creed Origins, i övrigt kommer det kosta cirka 200 kronor att dra hem.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.