Bygg din egna Gundam i Gundam Breaker till PS4

Gundam Break är ett kommande Gundamspelet till Playstation 4.
En teaser på spelet som släpps någon gång i år.

Gillar du Gundam? Gillar du också hobbymodeller? Då kanske det kommande Gundam Breaker är något för dig. Nyligen utannonserat av Bandai Namco, vet vi inte mycket ännu om det kommande Gundam Breaker annat än att det släpps till Playstation 4 i år.

Gundam Breaker är en spelserie som sträckt sig från Playstation 3 och Vita till Playstation 4. Det tredje spelet i ordningen släpptes i fjol till Playstation 4. Spelen blandar hack and slash med rollspelselement och sim-liknande underhållsarbete typiskt för japanska rollspel. Ofta har det handlat om att samla och bygga gundammodeller och tävla mot andra hobby-fans. Spelen grundar sig i en långt gående fandom tradition i japan där inbitna fans bygger egna gundams i plast, så kallad gunpla.

Gundam Breaker ser ut att bli en reboot av serien, men vilka spelmekaniska förändringar spelet får från föregångarna återstår att se.

Vi hör av oss när vi vet mer!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.