Assassin’s Creed Valhalla filmiska trailer väcker barbarisk hajp

Se det actionfyllda trailern för Assassin's Creed Valhalla, nästa stora äventyr i Ubisofts anrika serie som släpps redan julen 2020 på nuvarande och nästa generations konsoler.
Oden är på vår sida!

Inget väcker hajp som en häftig filmisk trailer för ett nytt spel. Assassin’s Creed Valhalla levererade nyss en sådan trailer och jisses vill vi odla skägg och tatuera torshammare! I vinter när spelet släpps på både Playstation 5, Xbox Series X, PC och de äldre konsolerna PS4 och Xbox One blire att gräva fram den gamla vikingahjälmen i plast ur garderoben och pryda huvudet med den.

Oden är med oss! Fast ja, enligt Ubisoft är hashtaggen #likeaviking så det blir att börja laga mat som en viking och skita som en viking!

Vi återkommer med mer information om själva spelet strax, men vänta dig att Assassin’s Creed Valhalla kommer handla om att spela #likeaviking.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.