Vi sammanfattar Ubisoft Forward

E3 är i full gång och nu passar utgivare från hela världen på att visa musklerna i påkostade, virtuella showcases. Bland de första att berätta om vad framtiden har att vänta var Ubisoft som i lördags visade upp en hel del smått och gott i sitt Ubisoft Forward. Det bjöds på en massiv, nästan två timmar lång show, men tyvärr lös de stora avslöjandena med sin frånvaro. Hela sändningen kan ses här ovan. Nedan sammanfattar vi de stora nyheterna från Ubisoft Forward.

Första trailern från Avatar: Frontiers of Pandora

Under kvällen avslöjades ett helt nytt spel från Massive Entertainment. Avatar: Frontiers of Pandora är ett samarbete mellan Ubisoft, Lightstorm Entertainment och Disney. I detta äventyrsspel tar du rollen som en Na’vi i kampen mot RDA.

Watch Dogs: Legion – Bloodline släpps i sommar

Aiden från de första Watch Dogs-spelen återvänder i expansionen Bloodline till Watch Dogs: Legion. Bloodline bjuder på en fristående story och London är fortfarande skådeplats. Tillgängligt 6 juli.

Nya spellägen till Trackmania

Det galna bilspelet Trackmania har fått två nya, spellägen som kan spelas helt gratis. I Royal kan du och två vänner tävla mot upp till 60 motståndare samtidigt. En efter en slås de ut tills endast ett segrande lag återstår. Det nya Ranked-läget är precis vad det låter, ett läge där alla spelare rankas i topplistor. En hel del nya byggelement är också tillgängliga i editorn. Bland annat finns nu vattenblock tillgängliga.

Teenage Mutant Ninja Turtles slår sig in Brawlhalla

Allas våra favorit-muterade ninja-sköldpaddor gör entré i fightingspelet Brawlhalla. En ny bana inspirerad av Turtles egna kloaker kommer också till uppdateringen som släpps den 16 juni.

Innehållet i Far Cry 6 Season Pass har avslöjats

Alla vet att skurkarna är de verkliga huvudpersonerna i Far Cry-spelen. De som införskaffar ett Season Pass till kommande Far Cry 6 kommer att få möjlighet att uppleva helt nya storys där spelaren tar rollen som Vaas Montenegro, Pagan Min eller Joseph Seed. Spelets Season Pass bjuder också på en hel den unika in-game-vapen och fordon samt klassikern Far Cry 3: Blood Dragon.

Mario + Rabbids Sparks of Hope släpps nästa år

Mario, Peach och deras vänner slår sig åter samman Rabbid i Mario + Rabbids Sparks of Hope till Nintendo Switch. Den här gången är uppdraget att återställa ordningen i galaxen efter att Cursa skapat kaos bland planeterna. Spelet släpps under nästa år.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction släpps i höst

Nästa del i Rainbow Six-serien kommer att släppas som ett cross-play-spel den 16 september. Den här gången är den verkliga fienden en parasit som kommer till jorden via en meteor. Ett team från Rainbow Six Siege får i uppgift att lokalisera, stabilisera och utrota det utomjordiska hotet. I övrigt är mycket sig likt i höstens stora shooter Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction.

Rocksmith+ tar åter igen gitarrlektionerna till din dator

I den nya versionen av gitarrspelet Rocksmith+ tycks lärande stå i fokus. Genom interaktiva lektioner, ett massivt låtbibliotek och ett hängivet community är tanken att alla skall kunna lära sig att spela gitarr framför datorn. Du kopplar helt enkelt in din gura i din dator via USB och spelar sedan med i de noter som visas på skärmen. Ett Guitar Hero på steroider så att säga. Rocksmith+ släpps till kosnoler och mobila enheter vid ett senare datum.

Framtiden för Assassin’s Creed Valhalla tar Eivor till Paris

För första gången i Assassin’s Creeds historia kommer nytt innehåll till spelet även år två. Den här gången beger sig vikingarna till Francia för att belägra Paris. The Siege of Paris släpps i sommar och expansionen ingår i Assassin’s Creed Valhall Season Pass. Det går även att köpa separat.

Just Dance 2022 bjuder upp senare i höst

Årets upplaga av dansspelet Just Dance släpps den 4 november. Just Dance 2022 bjuder på över 40 nya sånger, däribland hits som “Nails, Hair, Hips, Heels” av Todrick Hall, “Believer” av Imagine Dragons och “Level Up” av Ciara.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.