Astral Chain – exklusivt Switchspel från Platinum Games

Action och utforskning med demoniska varelser i en cyberpunk-värld är det senaste från Platinum Games.
Från skaparna bakom Bayonetta och NieR: Automata.

Astral Chain är ett nytt actionspel från Platinum Games med flera kända namn inblandade, bland annat Takahisa Taura som jobbade med NieR: Automata. Astral Chain släpps exklusivt till Nintendo Switch den 30 augusti.

Strid mot övernaturliga väsen varvas med utforskning i en futuristisk stad när du tar rollen som en polis ur specialstyrkan, utrustad med ett mänskligt vapen. Astral Chain ser onekligen ut att introducera ett nytt actionkoncept då spelare och demon strider synkroniserat sida vid sida. Handfängslet på varelserna säger att de inte riktigt strider av egen vilja, vilket sätter en intressant ton i spelet.

Det har sedan länge varit känt att Platinum Games arbetat på en exklusiv titel till Nintendo Switch förutom det redan exklusiva Bayonetta 3. Många var vi som trodde att det skulle vara en enkel uppföljare till studions relativt omtyckta The Wonderful 101, men tack och lov får vi något helt nytt.

Astral Chain släpps exklusivt till Nintendo Switch den 30 augusti.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.