Det här är Fire Emblem: Three Houses

Träna studenter och led dem sedan in i taktisk strid i nya Fire Emblem: Three Houses.
En detaljerad presentation av Fire Emblem: Three Houses.

I presentationen ser vi bakgrundshistorien till det kommande strategirollspelet Fire Emblem: Three Houses och grundläggande gameplay. Spelaren tar rollen som en professor till ett av tre adelshus vari officersstudenter skall tränas i stridskonst och magi. Dessa elever tas sedan ut på livsfarliga uppdrag där du ansvarar för deras framgång och överlevnad.

På akademin träffar du dina studenter och planerar lektioner, löser konflikter och interagerar med dem så att deras band till varandra förstärker deras stridskapacitet. På fältet styr du elevernas positionering och attacker för att besegra motståndet.

Fire Emblem: Three Houses ser ut att blanda intrigerna mellan tre kungariken och tre adelshus samtidigt som din personliga resa som professor och hjälte har en avgörande roll.

Fire Emblem: Three Houses släpps den 26 juli exklusivt till Nintendo Switch. Spelet har således försenats med några månader från dess tidigare schemalagda vårrelease med syfte att polera det ytterligare.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.