Återvänd till dina mardrömmar när Little Nightmares III släpps nästa år

Har du också saknat mardrömmarna i Little Nightmares? I så fall har vi nu glada nyheter. Under nsäta år släpps den tredje delen i serien och för första gången kan spelare konfrontera sina barndoms rädslor tillsammans med en vän. Little Nightmares III kommer nämligen att vara spelbart i onlinesamarbetsläge. Detta ger spelarna möjlighet att ta rollen som en av de två nya karaktärerna Low eller Alone. Spelet kommer också att vara fullt spelbart i ensamspel med AI som kontrollerar den andra karaktären.

I Little Nightmares III kommer spelarna att följa resan för Low och Alone, två vänner som letar efter en utväg från Nowhere. De kommer att resa genom Spiral, en värld fylld med farliga hot som Monster Baby i Necropolis. Varje karaktär bär sitt eget ikoniska föremål, en båge och pil för Low, en skiftnyckel för Alone. Föremålen kommer de att använda för att lösa pussel och hjälpa dem i deras strävan att fly.

Nu kan du också lyssna på de två första avsnitten av podcasten The Sounds of Nightmares där du får följa med in i flickan Noones eviga mardrömmar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.