Återvänd till helvetet och alla dess mekaniska demoner

Med en brinnande värld, full av mekaniska demoner färdas vi sakta genom ett landskap som för tankarna till helvetet. När musiken startar och vi hör det där krispiga, tunga ljudet, med tuggande gitarrer är det inte svårt att tänka på Doom. Och det är precis vad det här är.

Trailern till Doom Eternal ger oss tyvärr ingen gameplay, men då gameplay inte har förändrats avsevärt från spel till spel kan vi nog föreställa oss vad vi får. Efter senaste iterationen har dock mycket förändrats och det är synd att vi inte får se något av det. Om spelet släpps i augusti i år bör det finnas mer att visa än bara en teaser. Trots fattigt med innehåll i presentationen så känns det här spännande.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.