Axiom Verge gratis på Epic Store

Kritikerrosat actionäventyr är nu gratis på Epic Store.

Helgen börjar riktigt bra den här veckan. Ett nytt battle royal-spel har släppts och har lett till att världen till synes glömt all reson. Om du är som jag och håller sådana spel på armlängds avstånd kanske du istället kan glädjas åt att kritikerrosade Axiom Verge just nu är gratis på Epic Store.

Axiom Verge är gratis fram till den 21 februari.

Axiom Verge är ett retrodoftande metroidvaniaspel som hyllats för sina vapen, bossar och tighta kontroll. Spelet har några år på nacken men om du inte haft nöjet att testa det ännu kan jag varmt rekommendera det. Allt du behöver göra är att hämta hem Epic Store och registrera dig, sedan är det bara att ladda ner det och köra!

Helgen är räddad!

Episk vågbrytare

Epic Store är den senaste spelbutiken som tar upp kampen mot Steam. Epic Store har flera goda egenskaper, så som gratis spel varannan vecka, tar ett mindre arvode från utvecklare och snärjer flera storspel till sitt exklusiva utbud, bland Däremot har plattformen kritiserats för att snärja exklusiva titlar, bland annat Metro Exodus och ha dålig säkerhet. Gör dig själv därför en tjänst och registrera inte bankkortet om du inte planerar att köpa något.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.