Specialutgåva till The Legend of Zelda: Breath of the Wild innehåller mästarsvärdet

Idag meddelade Nintendo att den hett efterlängtade uppföljaren The Legend of Zelda: Breath of the Wild släpps samtidigt som deras nya konsol Nintendo Switch, den 3 mars. Kort därefter förkunnade de specialutgåvor och amiibos till Breath of the Wild som kommer få fans att räkna sina rupees.

Special Edition kommer innehålla en väska till Nintendo Switch med Sheikah-tema, ett samlarmynt, en detaljerad karta, soundtrack på CD-skiva och själva spelet. Special Edition har ett pris på cirka ett tusen kronor. Master Edition innehåller allt och dessutom en statuett med mästarsvärdet i sin pedistal. Master Edition säljs för cirka 1300 kronor.

Observera att återförsäljare kan ha olika utgåvor. Till exempel har Webhallen en Collector’s Edition som enbart innehåller svärdet, spelet och soundtracket för priset av 1390 SEK.

Som vi rapporterat tidigare är tre amiibos redan annonserade för Breath of the Wild, en där Link rider på en häst, en där han har en dragen båge och en så kallad guardian (en mekanisk fiende). Nu har ytterligare två amiibos avslöjats, Zelda och en bokoblin. Ni ser dem nedan.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.