Babylon’s Fall-demo ute nu på PlayStation

En så kallad pre-release-demo för kommande Babylon’s Fall finns nu tillgänglig att ladda ned för PlayStation-spelare. Här tillåts du spela de första timmarna av spelet utan kostnad, med brasklappen att alla funktioner i spelet inte nödvändigtvis är på plats. Med samarbetsläget igång utlovar Square Enix dock timmar av underhållning redan här.

För resterande intressenter öppnar Early Access på måndag den 28 februari på PlayStation (4/5) och Steam. Tiderna som gäller är klockan 10.00 och 18.00 för respektive plattform. Denna Early Access gäller för de kunder som köpt Digital Deluxe Edition av Babylon’s Fall. Spelets officiella släpp är den 3 mars (på torsdag). Även här gäller klockan 10.00 för PlayStation-spelare och klockan 18.00 för Steam-spelare.

Babylon’s Fall:s maffiga trailer från förra årets E3.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.