Artikeln är ett betalt samarbete:
Bli mer lik din tv-spelskaraktär

I många spel idag, så får man ju själv modifiera sin karaktär eller avtar, att se ut på ett visst sätt. I andra fall är det bestämda figurer med bestämt utseende. Om du har gjort en supersnygg avatar i ditt spel och känner att du vill likna denna, så kan du ta hjälp av bra produkter för skägget och håret. För skägg har du bland annat skäggvax, även kallad pomada. Pomada finns även för det vanliga håret. Du bör dock se till att använda dig av rätt sorts pomada, beroende på om det ska vara i ditt hår eller om det ska vara i ditt skägg.

Pomada är helt enkelt ett flottigt, vattenbaserat vax som gör att ditt hår, eller ditt skägg kommer se likadant ut, från morgon till kväll.

Använda pomada för håret

Om det är en viss frisyr som din tv-spelskaraktär har, som du vill efterlikna, så kan pomada för håret vara en bra produkt. Applicera den på samma sätt som vilken annan hårprodukt som helst så som gel eller mousse. Tänk på att pomada är fet, och för mycket av det kan göra att ditt hår ser allt för glansigt och fett ut!

Du kan använda dig av pomada i torrt hår, så väl som i blött hår. Pomada passar bra om du vill ha en bakåtslickad frisyr till exempel.

Använda pomada i skägget

Det finns även pomada för skägg. Det kallas även för skäggvax. Med det kan du styla och forma ditt skägg på olika sätt. Kanske din avatar har ett riktigt snygg och välformat skägg? Då kan ju även du skaffa det, med hjälp av just skäggvax eller pomada. Det är inte så svårt att använda.

Bli din tv-spelskaraktär

Idag finns det möjlighet att gå på comic con och där har du verkligen möjligheten att gå all in för att se ut som just din tv-spelskaraktär!

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.