Bandai Namco presenterar Tori, en ny produkt inom interaktiva leksaker

Tori ser ut att vara lekmannens version av Nintendo LABO och den kreativa personens motsvarighet till Skylanders.
Tori blandar kreativitet och lek, fysiskt och virtuellt. Släpps i oktober.

Bandai Namco har utannonserat Tori, en ny produktserie för interaktiva leksaker som suddar ut barriären mellan fysiska och virtuella lekytor. I samma spår som Nintendo LABO och DIY-pyssel är Tori kreativt lagt där barn får skapa lekens förutsättningar. Föräldrar kan följa sina barns lekar och utveckling med hjälp av en applikation som samlar statistik. De kan sedan utmana och belöna dem.

Tori släpps den 2 oktober och kräver smartphones och surfplattor med iOS 9 och Android 7. Läs mer om kompatibilitet här.

Tori beskrivs som ett ”kreativt och fantasifullt ekosystem, som låter familjer med barn från 6 till 12 år och uppåt att ha roligt med interaktiva lekar som uppmuntrar individens kreativitet, samarbete och kritiska tänkande.”

Just nu går det att förbeställa Tori från produktens officiella hemsida för omkring 1.800 SEK. Lanseringsprodukten (Explorer Pack) levereras med en Toriplatta, trollspö, rymdskepp, katapult och lite material för att komma igång. Inledningsvis ska det finnas fem applikationer för Tori med fler på gång längre fram. Det finns även planer att utveckla andra leksaker.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.