Tori ute nu – blandar lek och lärande

Bandai Namcos nya produkt blandar lek, lärande och kreativitet - är nu tillgängligt via onlinebeställningar.

I somras rapporterade vi om Tori, en ny produktlinje av interaktiva leksaker från Bandai Namco. Vi klandrar dig inte om du glömt, för det gjorde vi också. Nu har det första utgåvan däremot kommit, Explorer Pack, som innehåller den nödvändiga Toriplattan, fyra interaktiva leksaker och en massa papper och kartong att bygga med.

Läs mer om Tori och vad det erbjuder på den officiella hemsidan. Det är även där som produkten köps. Explorer Pack kostar cirka 1800 SEK och levereras till dig med fri frakt.

Tori kräver både en smart phone och surfplatta. Av den anledningen är det viktigt att kontrollera enheternas kompatibilitet med Tori-applikationen. Det finns en detaljerad lista på vilka enheter och operativsystem som stödjer Tori.

Det här är Tori.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.