Bandai Namco anordnar Fem!Fight

Nu på söndag den 5:e mars anordnar Bandai Namco i samarbete med Playstation Plus, Sverok och spelprofilen Melika Zakariae speleventet Fem!Fight. Fem!Fight är ett exklusivt tjejevent för Tekken 7. Förutom mingel, fika, tävlingar mm. så är också detta sista stoppet för Tekken 7 Nordic Tour. Vinnaren kvalificerar sig till onlinefinalen, där man tävlar om att vinna en resa för två till Las Vegas!

Är du en tjej över 16 år och befinner dig i Stockholmstrakten under söndagen så är detta ett perfekt tillfälle att umgås med andra spelintresserade tjejer! Passa på!

Eventet pågår mellan kl.14:00-18:00 på Bistro Barbro, Hornstulls strand 13.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.