Bolivias regering kritiserar Ubisoft kring spelvärld

Ja, ni läste rätt. Bolivias regering protesterar hur Ubisoft framställer landet i sitt kommande spel Ghost Recon: Wildlands. Uppenbart är det narkotikahandeln och den organiserade brottsligheten i spelet som Bolivias makthavare inte vill förknippa sitt land med. En protest har skickats till Frankrikes ambassad i i den inofficiella huvudstaden La Paz med krav på ingripande i spelutvecklingen från den franska regeringens sida.

Ubisoft försvarar sig med att Bolivias vackra natur och landskap passade ihop med Ghost Recon: Wildlands upplägg och att bolaget inte har avsikter att framställa Bolivia negativt. Huruvida detta påverkar releasen av spelet nu på tisdag låter vi på redaktionen vara osagt.

Tack till Gamereactor och Gameinformer för tips!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.