Batmanfilmen kommer till Lego Dimensions

Warner Bros. Interactive Entertainment har gått ut med att släppet av deras tre expansioner till LEGO Dimensions – LEGO Batman: Movie Story Pack, Excalibur Batman Fun Pack och Knight Rider Fun Pack breddar utbudet av möjligheter i LEGO Dimensions. Genom att mixa och matcha alla karaktärer från de olika expansionerna kan spelare skapa en helt egen upplevelse.

Med ett släpp som inträffar i samband med filmen den är baserad på kommer LEGO Batman Movie Story Pack erbjuda en djup, storybaserad upplevelse. Med ikoniska DC-karaktärer i sex pusselpackade banor kan spelare, med de nya LEGO Gateway-klossarna, bygga en läderlappsdator tillsammans med LEGOs Toy Pad. Detta är hittills den enda upplevelsen baserad på den nya Batman-filmen och den kommer även med en byggbar Batgirl och Robin minifigurer.

Självklart kommer även 3-i-1-fordon också. Batwing kan även förvandlas till Black Thunder och Bat-Tank. Utöver detta kan spelare även förvandla sin Batman från startpaketet till Batman i den senaste filmen. Allt de behöver göra är att placera vår läderlapp i den nya expansionen. Spelare kommer kunna spela hela filmen, teama upp med Batgirl och Robin för att slåss mot Jokern och hans galna team med kriminella. Batgirls batarang har glid- och smygförmågor, som kan nå områden med tight säkerhet och hennes Detective Mode är hjälpsamt när det kommer till att lösa pussel. Spelare kommer även kunna förvandla Robin till Nightwing och använda sig av hans förmågor för att kunna besegra Jokern. Batgirl och Robin ger tillgång till Adventure World som hör till expansionen, tillsammans med en egen Battle Arena.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.