Kommer vi återvända till andra världskriget i nästa Call of Duty?

Activision har ännu inte sagt något officiellt om årets upplaga av Call of Cuty, men det finns detaljer som talar för att serien kommer att återvända till dess rötter. På senare år har vi fått se allt mer avlägsna slagfält och futuristiska vapen, men faktum är att intäkterna inte riktigt velat infinna sig för Activision.

Bolaget skriver nu i en finansiell rapport att 2017 års utgåva kommer att ”ta Call of Duty tillbaks till rötterna.” Vad det innebär kan vi bara spekulera i. Vad som står klart är dock att Infinite Warfare inte levde upp till förväntningarna. Activisions COO Thomas Tippl säger att ”det står klart att delar av vår publik inte uppskattade rymdmiljön.”

Det kommande spelet fick grönt ljus för över två år sedan och vi kan vänta oss mer info senare i vår. Vad vill ni se? Ännu mer framtid eller ett steg tillbaks till andra världskriget? Kanske gör Sledgehammer Games en Battlefield och tar oss så långt tillbaks som det första världskriget.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.