Battle Royale-läge kommer till Black Ops 4-betan

Det kommer väl egentligen inte som någon överraskning att även Call of Duty hoppar på Battle Royale-hypen som sveper över spelvärlden. Läget kommer att vara tillgängligt redan till betan som startar den 10 september. (Playstation-versionen är först ut.)

Spelläget kallas Blackout och kombinerar de strider vi är vana vid från CoD med klassiska banor i uppskalat format. Som vanligt gäller det att utnyttja både taktik och fingerfärdighet för att vara den siste överlevnaden på kartan.

Blackout bjuder på den största banan hittills i ett Call of Duty-spel, hela 1 500 gången större än klassikern Nuketown. Dessutom får vi återse de klassiska karaktärerna från  Call of Duty Zombies Origins. Givetvis går det att spela ensam eller i lag upp till fyra spelare.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.