Ben 10: Power Trip – ett spel kidsen kan se fram emot

Ben 10: Power Trip ger fans av serien möjlighet att själva rädda jorden som Ben, antingen på egen hand eller tillsammans med ett syskon eller kompis.

Den 9 oktober släpper Outright Games med hjälp av Bandai Namco Ben 10: Power Trip, ett action- och äventyrsspel för Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC baserat på Cartoon Networks populära tecknade serie med samma namn.

Du kanske har sett kidsen titta på det.

Spelet handlar om hur huvudpersonen Ben med hjälp av sin rival Kevin måste rädda jorden från den ondskefulla trollkarlen Hex. Spelet blandar plattformande, action och utforskning för en till två spelare, så syskon och vänner kan också vara med.

Ben 10 är ett omtyckt varumärke för barn och vi är stolta att skapa ett spel med dess karaktärer. Vårt långvariga samarbete med Cartoon Network har gjort det möjligt för oss att ta klivet fram och skapa ett spel som kommer underhålla fans och deras familjer när de spelar tillsammans i detta nya äventyr.

Terry Milham, VD Outright Games.

Läs mer om Ben 10: Power Trip på Outright Games. Outright Games har fler licenserade spel i sin katalog, bland annat Jumanji: The Video Game, och i september kommer Trollhunters Defenders of Arcadia.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.