Beneath A Steel Sky 2 blir verklighet genom Kickstarter

Ahh… Kickstarter. Vilken fantastisk tjänst. Det senaste året har vi sett utvecklare slå segel mot sin projekt genom denna hemsida där de kan visa upp sina idéer och låta folk, vem som helst, lägga in pengar för att göra idéen till verklighet. Detta har hjälpt projekt som Oculus Rift, Wasteland 2, Broken Sword: The Serpent’s Curse, Double Fines nya spel och många fler att komma igång med en realistisk budget. Nu fylls listan på med ännu en titel, nämligen uppföljaren till äventyrs-klassikern Beneath a Steel Sky som släpptes 1994 till PC och Amiga.

Målet med kickstarter-projektet för Beneath a Steel Sky 2 var att få ihop en miljon dollar. Summan landade på $771 000 men utvecklaren, Revolution Software som också gjorde föregångaren, har valt att påbörja utvecklingen ändå. Tony Warriner, en av grundarna bakom företaget, bekräftar att de redan nu håller på att diskutera designidéer för spelet. Spelet kommer att släppas till iOS, Android, PC och Mac, men konsoler är för den delen inte uteslutet.

Källa: VG24/7

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.