PS3 kommer stödjas av Sony fram till 2015

När PS3 lanserades så skröt Sony vitt och brett med att den kommer ha en livslängd på 10 år, liksom sin föregångare PS2 som fortfarande får en del spel i bagaget varje år. I en intervju med Gamespot så berättar John Koller, vice ordförande för playstations marknadsföring, följande:

”Vi blir alltmer angelägna om framtidsutsikterna för PS3, inte bara för i år men
över de kommande åren. Mycket bra innehåll är på väg. Över de kommande
två eller tre åren så kommer PS3 ha en fantastisk lineup.”

Detta innebär att Sony kommer stödja utveckling och släpp av spel till PS3 åtminstone fram till 2015. Detta är helt i linje med Sonys tioåriga plan. Att döma av de senaste utvecklingar som har skett på Sonys sida, såsom lanseringen av ännu en slim-variant av konsolen, frammarsch på mobilmarknaden och uppdateringar till Vita, så får man lite vibbar av att Sony kommer klamra sig fast vid den här generationen ett tag till.

Två av de spel som Koller nämner är Dust 514, ett kommande free-to-play skjutspel, och Uncharted 3: Game of the Year Edition, som båda kommer att släppas med nya den PS3 slim. Det kanske inte är så överraskande att han inte nämner The Last Guardian som har hamnat något i skymundan sedan ett bra tag tillbaka, men förhoppningarna för sådana goda nyheter har vi väl skakat av oss vi det här laget.

 

Källa: Gamespot

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.