Berömd racingstjärna joinar besättningen i Call of Duty: Infinite Warfare

Den brittiske racingstjärnan Lewis Hamilton, tre gånger världsmästare i Formel-1, ska få en plats i besättningen på FN:s rymdskepp Retribution i Call of Duty: Infinite Warfare. Det beskedet ger Activision som ska sätta in killen som ingenjör på ett av det sista slagskeppen i FN:s ägo innan den förödande attacken i spelets öppningsscen.

Hamilton själv medger att han är ett stort fan av Call of Duty-serien och uppskattar utvecklarens val att involvera honom i det digitala slagfältet. Förhoppningsvis kommer många F1-fans få sitt lystmäte av karlns deltagande när Call of Duty: Infinite Warfare släpps 4 november till PC, PS4 och Xbox One.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.