Nytt tungt DLC-pack till Call of Duty: Infinite Warfare

Laika, är det du?

Har du någonsin undrat hur det känns att avfyra ett raketgevär upp och ner, på månen, medan du står på en magnet? Senaste DLC-packet ”Continuum” för Call of Duty: Infinite Warfare ger dig svaret på denna fråga och många fler om hur livet egentligen borde vara.Trailer visar på attityd och inga gränser till tonerna av ”Watchu Want” av Belief.

Fyra nya banor utlovas och med det även rysligt mycket multiplayersmisk. Banorna i fråga är:

  • Turista, ett spa som ligger inuti ett enormt skelett (what?) där krypskyttarna kan frodas runtom banan. Designen ger även väg för alla möjliga sätt att sig an sina motståndare och personligen ser Stealth redigt mysigt ut på banan.
  • Archive, ett post-futuristiskt konstgalleri där fokus ligger på hederligt handgemäng i trånga miljöer.
  • Scrap, en övergiven skrotdump belägen på månen. Här finns sagda gigantiska magnet och såklart är fånigheter som gravitation taget ur beräkningen. Känns på förhand som att denna bana kommer erbjuda maximalt med kaos!
  • Excess, som är en gammal klassiker från Modern Warfare 2, där den gick under namnet Rust. Det är en liten, cirkulär bana som utlovar tajta korridorer och mycket närgånget skjutande!

Något som också inkluderas är ett nytt zombieläge kallat ”Shaolin Shuffle Zombies”, där målet är att dänga discozombies i ett New York under 70-talet!

Ett matigt DLC med andra ord, som troligtvis kommer hålla spelare engagerade ett bra tag framöver! Packet släpps till PS4 först den 18 april och vid ett senare datum för Xbox One och Windows.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.