Beta för patch 5 av Dragon Age: Inquisition

BioWare meddelade på sin blogg att de inför den uppkommande patchen för Dragon Age: Inquisition planerar att involvera spelarkollektivet i ett betaprogram. Spelare som är intresserade kommer inom en snart framtid att kunna anmäla sitt intresse via Dragon Age Keep. Det här är ett beslut som grundar sig i att förbättra spelarnas insikt i de bakomliggande processer som styr underhållet av deras spel. Till exempel nämner BioWare de certifieringsprocedurer som en uppdatering måste igenom innan spelare kan få dem implementerade på de olika plattformarna.

Några av de funktioner som kommer att testas i betan av patch 5 är bland annat the Black Emporium, som vissa kanske känner igen från Dragon Age II, där spelare kan köpa mäktiga artefakter och ändra sitt utseende och röst. Sedan kommer ett förvaringsutrymme i Skyholds Undercroft, där överbliven utrustning kan förvaras, samt några grafikinställningar.

Det mest spännande enligt mig är däremot en funktion som tillåter en att färga utrustning. Flera gånger har jag insett att jag hellre klär mina hjältar i sämre armor då de bättre helt enkelt är för fula. Värst är tyget plaidweave som ser förbannat fult ut. Men om jag hade möjligheten att färga det, skulle jag vara en mycket gladare och snyggare inkvisitor.
Tyvärr skrev BioWare inget om den hiskeliga kroppsstrumpa inkvisitorn har under besöken till Skyhold…

Är ni intresserade av betaprogrammet bör ni hålla ögonen öppna. Självklart säger vi på Varvat till när BioWare antar ansökningar – efter att vi själva ansökt. Det bör förtydligas att detta program endast berör PC-versionen av Dragon Age: Inquisition, konsolspelare får det korta strået igen.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.